Reklama
Paieška

ivairus briketai pjuvenu,granules, saulegrazu lukstu dydelio kaloringumo

Skelbimo nr. 50329, įdėtas: 2011-01-12 · Perskaitė: 708

Skelbimas nebegalioja.

Galite skambinti iki val ir net gi savaitgaliais skambinkite yra ir pjuvenu briketuir granuliu NAUJIENA NAujos kartos saulegrazu lukstu Briketai Sitie briketai pagaminti karsto presavimo budu. Tai duoda iki -kartu daugiau supresuoto pacio produkto. Kaloringumas (Kaitra) yra kcla./kg (Tai anglies kaloringumas). Sitie briketai katile dega visiskai be oro padavimo. ~-min dega atvira ugnimi, paskui formuojasi, i anglies "desras" ir ilga laika guli ir atiduoda temperatura. Palyginti su Lietuviskais briketais "plytos formos" tai jeigu Lt briketu reikia tonos, tai situ reikia tik puse tonos. Jeigu lyginti su anglimi, privalumai tokie : Nera smarves,purvo, kompaktiskas sandeliavimas, mazas peleningumas, kurias galima panaudoti kaip mineralines trasas jusu sode, darze, augalams tresti. Neuzsikisa katilas. Jeigu zmones prades lyginti su malkom maksimali temperatura, sauso isdziovinto berzo yra jkcal./kg, lietuvisku briketu yra iki kcal. musu briketai kcal../kg, tai kuo aukstesnis kaloringumas, tuo maziau produkto reikia. Briketai tinbka griliui. galite pabandimui nupirkti pakuote pakuotei kg briketu. Turime ir pjuvenu briketus Del issamesnes informacijos prasau skambinti arba rasikit i maila (igorismail.com)

***

Skelbimo galiojimas yra pasibaigęs,.
Skelbimas nebegalioja, prašome jį ignoruoti. Naujus skelbimus galite rasti atitinkamoje kategorijoje arba pasinaudodami paieška.



Kiti skelbimai:
agurkaiAgurkai internetu
Patikrintos ir Lietuvos klimato sąlygomis išbandytos kokybiškų veislių agurkų sėklos. Sau tinkamas sėklų rūšis ras ir sodininkas mėgėjas ir profesionalas! Paprikų sėklų asortimentą sudaro:
geliuGėlių pristatymas į namus Kaune
Greitas puokščių, dovanų, gėlių pristatymas į namus visoje Lietuvoje. Nustebinkite draugus ir artimuosius malonia staigmena, kad ir kur bebūtumėte!  Pasirinkite patogiausią užsakymo

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.


  • Skelbimas įdėtas: 2011-01-12
  • Galioja: iki 2011-06-01


Kiti skelbimai: Augalai
Į pradžią
 


Prekyba, paslaugos