www.knopc.lt

Skelbimas

AUKSASPALVIAI retriveriai

Skelbimo nr. 26685, įdėtas 2011-01-14 · Perskaitė:

Veislynas „Basteta“ parduoda AUKSASPALVIUS RETRIVERIUS. Šuniukai į naujus namus pasiruošę keliauti dehelmintizuoti, vakcinuoti, tatuiruoti, turėdami Europos Sąjungos sveikatos pasus, kilmės dokumentus.

Mums jau 8 savaitės, todėl jau galime keliauti į naujus namučius, pas naujus ir mylinčius šeimininkus. Kiekvienas iš mūsų yra skirtingo charakterio bei temperamento. Esame judrūs, energingi, trokštantys vis daugiau dėmesio ir meilės. Ir labai laukiantys savo naujųjų šeimininkų. O dabar apie mūsų tėvelius.

Mūsų mama DIVA CANARY BASTETA yra daugelio parodų nugalėtoja. Parodų įvertinimai: 6xBest Puppy, Puppy BIS-1, 2xLT JN, RUS JN, 2xLT CAC, 2x BY CAC, tyrimai: HD-A, ED-0, akys sveikos.

Mūsų tėtis MELOAK DANCING STORM gyvenantis Olandijoje, bet kilęs iš Anglijos (kalė kergta Olandijoje). Parodų įvertinimai: 2xJN, JW-06, r.CAC, CAC, r.CACIB, CACIB, BOS, BOB. Tyrimai HD-A, ED-0, akys sveikos.

Abu tėvai turi nuostabų charakterį, stabilią psichiką yra begalo draugiški, žaismingi.

Dar yra laisvų patelių ir patinėlių.

Daugiau informacijos tel. 865536119, el paštu aistejukas@gmail.com ir www.retriveris.lt.

***

Skelbimas nebegalioja.
Skelbimo galiojimas yra pasibaigęs, prašome jį ignoruoti. Naujus skelbimus galite rasti atitinkamoje kategorijoje arba pasinaudodami paieška.

Kontaktai

Miestas: ???


Skelbimo adresas: http://knopc.lt/parduodaauksaspalviusretriverius-26685.html