Reklama
Paieška

ALVEO 100% naturalus 26 žoliu augalinis preparatas. Kanada.

Skelbimo nr. 4343, įdėtas: 2011-01-14 · Perskaitė: 1817

Skelbimas nebegalioja.

ALVEO % naturalus zoliu augalinis preparatas. Kanada.

Alveo – derinys is veiksmingu ir aktyviu augalines kilmes substanciju. Sis derinys - tai amino rugsciu, zoliu ekstraktu, medus, klevo sirupo ir vandens misinys.

Alveo unikalumas slypi jo recepturoje, kuri suteikia galimybe teigiamai veikti auksta kraujospudi, cholesterolio lygi, kepenu audinius, cukrini diabeta, imuniteto pusiausvyra, nuovargi ir pan. Siuos efektus patvirtina daugybes vartotoju patirtis.

Alveo suteikia galimybe musu organizmui salinti balastines medziagas, o papildo ji vertingomis, kuriu negauname su maistu, didina atsparuma ligoms, padeda organizmui greitai atsistatyti, letina senejimo procesa. Alveo pagamintas dvieju skirtingu skoniu: vynuogiu ir metu – pastarasis skirtas diabetu sergantiems zmonems.



Augalu ekstraktai Tau pades:

• Igyti didesni organizmo atsparuma, valyti organizma, stiprinti imunine sistema, apsisaugoti nuo alergijos, uzdegimu, virusu;

• Stiprinti sirdies veikla ir klaujagysles, isvengti sirdies ligu, reguliuoti kraujospudi, gerinti kraujotaka, mazinti cholesterolio kieki;

• Isvengti virskinimo problemu, reguliuoti virskinimo sistemos funkcijas, cukraus lygi, kepenu ir tulzies veikla, skatinti inkstu veikima;

• Isvengti onkologiniu ligu, aprupinti organizma pakankamu antioksidantu, kurie naikina pavojingus laisvuosius radikalus, kiekiu;

• Stiprinti atminti bei nervu sistema, aprupinti smegenis pakankamu deguonies kiekiu, geriau susikoncentruoti ir nusiraminti;

• Islaikyti elastingus raumenis ir sveikus sanarius, kovoti su reumatizmu, bei apsisaugoti nuo artrito, sumazinti audiniuose nereikalingu medziagu bei toksinu kieki;

• Gerai jaustis ir dziaugtis gyvenimu.



Alveo reguliuoja imunine sistema, didina atsparuma ligoms, pozityviai veikia sirdies ir kraujagysliu sistema, reguliuoja kraujospudi, mazina cholesterolio kieki, teigiamai veikia nervu sistema, virskinimo sriti, raumenis ir sanarius, reguliuoja cukraus kieki, papildo organizma reikalingais vitaminais, mineralais ir amino rugstimis, bei koenzimu Q.

Alveo yra musu kasdienines mitybos papildas, nes iprastas maistas neturi visu musu organizmo gerai veiklai reikalingu medziagu. Alveo suteikia ju, prasiskverbia i visas svarbias sistemas, islygina ir normalizuoja kuno organu veikla, naikina toksinus, padeda atsinaujinti organizmo sistemoms, sumazina organizmo degeneracija, pagerina smegenu veikla.

Alveo nera vaistas, bet reguliariu jo vartojimu galima uzsitikrinti, kad galesime apseiti be vaistu, isvengsime nemalonumu, prailginsime ne senatve, o jaunyste.

Alveo yra biologiskai aktyvus. Kas tai yra biologine aktyvacija? Tai specialus metodas, kai preparatas yra ypatingai apdirbamas, pvz. lazeriu, UV spinduliavimu, elektromagnetiniu lauku ir t.t. Tuo pasikeicia jo molekuline struktura ir sukuriamas palankesnis medziagu isisavinimas musu lastelese. Tyrimai rodo, kad po Alveo panaudojimo per - minuciu visos naudingos medziagos patenka i lastele -% aktyvumu. Alveo biologiskai aktyvuotos medziagos pradeda chemine reakcija, kuri detoksikuoja, naikina bakterijas, virusus, kancerogenines lasteles.

Alveo sudetyje nera jokiu konservantu, ji gali vartoti nescios moterys ir naujagimiai. Preparata siuloma gerti pusvalandi pries valgi, taip pat naudinga vartoti daugiau skysciu, bent litrus per diena tam, kad butu isplautos pavojingos medziagos is organizmo. Dienos norma – ar ismatavimai (ml).Daug dirbant, vartojant alkoholi, rukant arba esant stresui, siuloma norma didinti du kartus. Norint gero rezultato, patariama preparata vartoti – menesius. Jis sukurtas taip, kad galima butu vartoti ir istisai – priklauso nuo individo.



Sudetis:

Alavijas – aloe vera

Jo sudetyje yra medziaga, kuri teigiamai veikia virskinimo trakta. Nauda ta, kad ji veikia tiesiogiai storojoje zarnoje. Sultys veikia dezinfekuojanciai ir kaip antibiotikas. Apskritai yra stiprinanti priemone.



Zensenis – panax ginseng

Kinu medicinoje egzistuoja teorija, kuri reiskia „energijos pusiausvyra“. Tai daznai vartojamas terminas, reiskiantis zensenio sugebejima padeti organizmui igyti pusiausvyra. Siuo metu sis augalas yra naudojamas nuovargiui pasalinti, koncentracijos trukumui gydyti. Zensenis padidina viso organizmo fizini ir psichini aktyvuma. Tai tobulas gydomasis augalas senstantiems zmonems.



Eleuterokokas – eleutherococcus senticosus

Sibiro zensenis Kinijoje vartojamas daugiau nei metu. Zinojo ji ir IX amziaus arabu gydytojai. Tai viena is geriausiu naturaliu gydomuju priemoniu, skirtu sirdies ir kraujagysliu sistemai. Atletai si augala garbina, nes jis gerina kraujotaka sirdyje ir harmonizuoja kraujospudi. Priklauso zinomiems adaptogenams (padeda kunui pasiekti harmonija su aplinka).



Pilkasis saldymedis – glycyrrhiza glabra

Priklauso augalu grupei, kuri turi itakos endokrininei sistemai. Joje randama pirmiausia saponinu,

Po to glycyrrhizino ir hormoninio charakterio medziagu. Turi priesbakterini poveiki.



Paprastasis ersketis – rosa canina

Ersketroze yra placiai vartojama. Tai vienas is geriausiu vitamino C, beta – karotino, B grupes vitaminu, tanino ir ~ % mineraliniu medziagu saltinis. Ersketroze padeda organizmui kovoti pries infekcijas, persalima, nuovargi ir issekimo busena, padeda esant inkstu ir slapimo organu problemoms, urogenitalinio trakto uzdegimams.



Ginkmedis – ginko biloba

Apsaugo smegenis ir teigiamai veikia ivairiuose lygiuose. Tyrimai rodo, kad padeda suletinti degeneracinius sirdies ir kitu organu pakitimus, letina senejimo procesa, taigi atitolina senatve. Tradicineje kinu medicinoje ginkmedi jau daugybe metu vartoja impotencijos gydymui. Savo sudetyje turi elementu, padedanciu gydyti alerginius susirgimus ir yra nepakeiciamas gydant cukralige.



Asiuklis – equisetum hyemale

Vienas is seniausiu zinomu musu Zemes augalu. Daugelis mokslininku tiki, kad jis egzistavo ir pries milijonu metu. Veikia kaip slapima varanti priemone, padeda prie alergiju, tinkamas prostatos gydymo papildas. Padeda organizmui pasisavinti kalci, labai tinka menopauzes metu, stiprina kaulus, plaukus, nagus, dantis ir visus risancius audinius. Gydo opas ir pagreitina letai gyjanciu zaizdu gijima. Turtingas eteriniu aliejumi, padedanciu isisavinti kalci, kuris yra pagrindine sudetine kaulu ir risamuju audiniu dalis. Todel tinka esant artritams.



Levanda - lavandula officinalis

Didziausias levandos nuopelnas yra tas, kad ji isskirtinai veikia nervu sistema. Harmonizuoja ir optimalizuoja jos veikla. Vartojama su kitomis vaistazolemis padidina ju veiksminguma. Atsizvelgiant i tai, levanda yra puikus adaptogenas. Tai reiskia, kad turi stiprinanti efekta nuo nuovargio ir raminanti poveiki nuo streso.



Pasiflora – passiflora incarnata

Pasaulyje yra naudojama kaip vaistazole pries nervinimasi, jaudinimasi ir itampa, reguliuojanti kraujospudi ir padedanti nuo nemigos. Vartojama nuo raumenu spazmu, priesmenstruacines itampos, komplikaciju menopauzes metu, ir ivairiu skausmu nestumo metu. Kiti poveikiai surasyti specialiojoje literaturoje apie nervingu, hiperaktyviu ir greitai susierzinanciu vaiku gydyma.



Lucerna – medicago sativa

Pirmos zinios apie lucerna mus pasiekia mazdaug is laikotarpio metu pr. Kr. Is Irano. I Europa (Graikija) buvo atvezta VIII amziuje. Yra turtinga zalia spalva – chlorofilu, kalciu, vitaminais, mineralais. Del savo maistinguju medziagu vertes tarp zmoniu igijo posaki „visu maistu tevas“. Is kitu issiskiria savo gelezies, kalcio, magnio, fosforo, natrio, chloro ir silicio turtingumu. Lapai savo sudetyje turi astuonias pagrindines amino rugstis. Is jos pagamintas vaistas paprastai yra zinomas anglisku pavadinimu alfalfa. Lucerna teigiamai veikia artrita, laisvina vidurius, gydo astma ir sloga, reguliuoja cholesterolio kieki kraujyje.



Raudonasis dobilas – trifolium pratense

Dobilo sudetyje yra grupe drekinamuju medziagu, genisteino ir biochanino A. Laboratoriniu tyrimu metu buvo pastebeta, kad biochaninas A neleidzia vystytis veziui lasteliu kulturoje. Taip pat jis tinkamas dietiniam maistui, uzkerta kelia vezio atsiradimui., veikia kaip antibiotikas, turi priesbakterini poveiki. Naudingas esant inkstu ir kepenu susirgimams, gydo nuo kosulio, bronchito ir kitu kvepavimo ligu komplikaciju. Gydo egzemas, dedervine odos liga, valo krauja ir neleidzia plestis navikams.



Vaistazolinis benediktas – cnicus benedictus

Augalas kiles is Vidurzemio juros krastu. Jo sudetyje pirmiausia yra taninas ir eterinis aliejus, glikozidas, cnicinas ir benediktinas, dervos, flavonoidai, magnio druskos, kalcis, B grupes vitaminai ir kt. Veikimas: ramina, veikia pries stresa ir depresija, stiprina sirdi, gerina kraujo apytaka. Padeda gydant kepenis, gerina riebalu virskinima, reguliuoja tulzies pusles veikla, veikia dezinfekuojanciai ir antiseptiskai.



Vaistinis krapas – foeniculum vulgare

Vienas is seniausiu augalu. Uzrasai apie ji pasirode dar pries metu ir netgi buvo aprasyti „Egipto gydomuju aprasymu rinkinyje“ (parasyta m. pr. Kr.). Krapo savybes: padeda esant virskinimo problemoms, skrandzio spazmams, mitybos sutrikimams. Naudojamas kaip vaistas nuo anemijos, nuo bronchu uzdegimo ir kosulio, skatina motinos pieno gamyba, mazina reumatiniu susirgimu keliama skausma.



Azijietiskas bambagyslis – centella asiatica – gotukola

Vaistas, naudojamas tolimuose rytuose, gydant astma, bronchita, sirdies problemas, dizenterija, nemiga, akiu problemas, issekima, uzdegimus, auksta kraujospudi, viduriavima, tustinimosi sunkumus. Indijoje vartojamas odos, raumenu ir sanariu ligoms bei mastymo ir atminties lygio gerinimui. Daznai pristatomas kaip „ maistas smegenims“, nes stimuliuojanciai veikia smegenu lasteles. Padidina dvasinius ir fizinius sugebejimus, kovoja su stresu.



Garbiniuota kremzline – chondrus crispus

Tai juros dumblis, augantis ant uolu. Veikia pries plauciu, zarnu ir inkstu uzdegima, teigiamai veikia opu, vociu, skauduliu dieglius, plauciu uzdegima ir kosuli, turi pozityvu efekta skrandzio opai.



Geltonasis gencionas – gentiana lutea

Viduramziais buvo zinoma kaip priesnuodis nuo ivairiu apsinuodijimu. Puikiai veikia virskinimo sistema. Kai kurios jos sudetines dalys veikia antibakteriskai ir priesuzdegiminiai. . Klinikiniai tyrimai irode, kad sis augalas stiprina kepenu funkcija, salina virskinimo sutrikimus, teigiamai veikia skrandzio sulciu sekrecija, kasa, tulzies pusle, veikia pries remens edima.



Pusletasis guveinis – fucus vesiculosus

Tai juros dumblis, isgaunamas is vandenynu. Sio augalo sudetyje yra jodo, kuris butinas optimaliam skydliaukes fukcionavimui. Jam priskiriamos sios savybes: yra geriausias naturalus augalas, palaikantis skydliaukes hipofunkcija, mazina riebalu pertekliu, malsina artrita ir reumatizma, puikiai veikia pries uzdegimus, naikina nepageidaujamus zarnyno parazitus. Sudetyje yra baltymu ir jodo. Reguliuoja virskinima, turi gydomuju savybiu, todel siuloma vartoti gydant skrandzio opa ir virskinimo problemas.



Paprastoji kraujazole – achillea millefolium

Viena is labiausiai vartojamu vaistazoliu. Sventikas Kneippas pries daugiau nei metu ji pavadino „moterisku ligu gydymo karaliumi“, ir buvo visiskai teisus. Mazina kraujavima (ne tik ginekologini), malsina spazminius skausmus, dezinfekuoja. Taip pat svelniai reguliuoja kraujospudi.



Dirvuole – eupatorium perfoliatum

Si augala galima surasti Europoje, Azijoje, Siaures Amerikoje. Musu proteviai ji naudojo del krauja valanciu savybiu ir del teigiamo efekto tulzies veiklai. Kai atrado imunine sistema reguliuojanciu savybiu, buvo pradeta vartoti pries virusines infekcijas.



Guarana – paullinia cupana

Tai yra liana, kilusi is Amazones zemumos. Indenai sio augalo seklas vartojo istisus simtmecius kaip pagrindini vaista nuo daugelio negalavimu. Sis augalas suteikia energijos ir kartu malsina skausma.



Laukine slyva – prunus serotina

Graikai sia vaistazole augina jau nuo m. pr. Kr. Yra gerai zinoma savo sugebejimu salinti inkstu akmenis. Jai priskiriamos savybes: puikiai veikia nuskausminanciai, sudetyje yra beta – karotino ir vitamino A, jaunina oda, gydo nuo naviku.



Daugiaziede rugtis – polygonum multiflorum

Naudojama kaip raumenu stiprinimo priemone, todel gausiai vartoja Azijos atletai ir kovos menu meistrai. Yra puikus naturalus antioksidantas ir laisvuju radikalu gaudytojas, taigi veikia pries senejimo procesa. Laikomas augalu, tiesiogiai gerinanciu vaisinguma del savo sugebejimo didinti spermatozoidu kieki ir skatinti kiausidziu veikla. Klinikiniai tyrimai, atlikti Kinijoje irode, kad si augala galima vartoti gydant auksta cholesterolio kieki, sirdies problemas, chroniska bronchita. Vartojama ir kaip energijos teikianti priemone.



Krumine paprika – capsikum frutescens

Paprika kaip vaista vartojo senieji majai. XX amziaus -aisiais metais paprika ispopuliarejo kaip augalas, suteikiantis butinas medziagas arteriju, kraujagysliu ir kapiliaru strukturu atnaujinimui. Tuo reguliuojama kraujotaka. Turi aktyvia sudetine dali, kuri malsina skausma. Vartojama kaip priemone, neleidzianti uzakti kraujagyslems, smegenu veiklai gerinti, sirdies susirgimu atvejais.



Ceilono cinamonas – cinnamonum spp.

Cinamonas yra augalas, turintis platu dezinfekuojanti ir priesuzdegimini veikimo spektra. Tradicine kinu medicinos mokykla itin gerbia si augala. Jie tvirtina, jog cinamonas harmonizuoja In ir Jan elementus.



Kardamonas – elettaria cardamomum

Rytu medicinoje kardamonas naudojamas nuo astmos, skrandzio problemu, pries nemalonu burnos kvapa. Jis gerina baltymu panaikinima is tulzies pusles ir uzkerta kelia virusu dauginimuisi.



Ciobrelis – thymus vulgaris

Viena is stipriausiu priesuzdegiminiu priemoniu, veikianti kaip antibiotikas. Puiki dezinfekcine priemone, teigiamai veikianti kvepavimo takus ir virskinimo sistema. Senoveje ciobrelio deginimas reiske magiska aplinkos isvalyma, taip budavo tiesiog dezinfekuojama aplinka.



Alveo yra dvieju rusiu – vynuogiu sultyse ir metu aliejaus pagrindu. Pastarasis skirtas naudoti diabetu sergantiems zmonems. Medicinineje literaturoje apie mentola buvo uzsiminta jau XVIII amziuje. Jis laikomas stimuliuojancia priemone, kuri gali atnaujinti teisinga skrandzio veikla, kepenyse stimuliuoja tulzies produkcija, tuo sugeba sumazinti riebalu kieki. Naudojama kaip gydomoji priemone esant padidejusiam zarnu jautrumui. Del savo antivirusiniu ir antibakteriniu savybiu laikomas puikiu kovotoju pries infekcijas, palengvina kvepavima esant slogai, gerkles uzdegimui, bronchitui, persisaldzius ar sergant gripu. Mentolas mazina viduriu putima, skausma pilvo srityje, vemima. Mazina rytini sunkuma nestumo metu. Naudojamas kaip priemone raumenu itampai atpalaiduoti, nuo streso ir migrenos.



Kanadietisko klevo sirupas – naturaliausias saldiklis, turtingas maistingomis medziagomis, vitaminais ir mineralais. Jo sudetyje yra kalcio, magnio, fosforo, gelezies, cinko, vitamino A, B.



Informacija internete akuna.itlink.lt

SIUNCIU IR I KITUS MIESTUS

***

Skelbimas nebegalioja.
Skelbimo galiojimas yra pasibaigęs, prašome jį ignoruoti. Naujus skelbimus galite rasti atitinkamoje kategorijoje arba pasinaudodami paieška.



Kiti skelbimai:
 Aromat89
Dabar -20% nuolaida produkcijai! Paskubėk! užeik http://www.aromat89.com Siulau ir prisijungti prie komandos ir pardavineti kartu, rasom labas@aromat89.com vardas, miestas, amzius ir kaip
tiekejaiTiekėjai iš Lietuvos, Lenkijos, Turkijos, JAV, EU ir Kinijos
Tiekėjai iš Lietuvos, Lenkijos, Turkijos, JAV, EU ir Kinijos. Dauguma tiekėjų dirba ir dropshippingu. Pas mus rasite drabužių, avalynės, sporto prekių, maisto papildų, automobilių dalių,
 Apie auto nuoma
Apie kiekvieną paslaugą, kuri šiandien yra teikiama, būtų galima kalbėti labai daug. Tačiau svarbu pastebėti, kad tikrai ne visos jos yra pritaikytos šių dienų žmogui – norinčiam gyventi
europosEuropos Sąjungos naujienos
Naujausios žinios iš Briuselio ir
 Parduodu nama
Namas Vilkaviškio centre netoli autobusų stoties. Šiltas ir Šaltas vanduo,pakraunamas pecius su didele pakura, internetas, kabeline tv, mūrinis ūkinis pastatas. Kaina su rimtu pirkeju
 internetiniu svetainiu kurimas
prieinama kaina, kokybe ir punktualumas... sukuriame interneto svetaines projekta, individualu dizaina, paruošiame medžiaga interneto svetainei (fotografavimas, foto
 Namas Simne
Parduodamas mūrinis 2 aukštų namas Simne. Asfaltuotas privažiavimas iki pat namo, miestelio vandentiekis ir kanalizacija. Namas yra 9.36a namų valdos sklype, jame taip pat dar yra ūkinis
 Internetinių tinklapių kūrimas
Kuriame internetines svetaines(internetines parduotuves, informacinius tinklapius, wap svetaines). Viskas pagal jūsų poreikius(PHP programavimo kalba). Įdiegsime administravimo funkcijas,
 Greita mini paskola SMS žinute arba internetu!
Greita mini paskola SMS žinute arba internetu! Siųsk INFO MINIPASKOLA numeriu 19901 ir gauk daugiau informacijos. *** Skelbimas nebegalioja. Skelbimo galiojimas yra pasibaigęs, prašome jį
 Prancūzų ir Anglų k kursai ir net per Skype
Kvalifikuotai mokau prancūzų ir anglų kalbas. Galiu individualiai mokyti per Skype. Esu dėstytoja ir mokytoja. Mokymo patirtis 7 m. Tobulinuosi ne tik Lietuvoje, bet ir Prancūzijoje. Dėstau
 Antikvariniai baldai Kaune
aprašymai ir nuotraukos nurodytoje svetainėje *** Skelbimas nebegalioja. Skelbimo galiojimas yra pasibaigęs, prašome jį ignoruoti. Naujus skelbimus galite rasti atitinkamoje kategorijoje
 Naujausi spalio 14 d. skelbimai.
Naujausius spalio 14 d. skelbimus galite rasti www.naujausiskelbimai.lt, www.visuskelbimai.lt, www.skelbiuvisiems.lt svetainėse. Taip pat galite patalpinti ir savo skelbimus į

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.


  • Skelbimas įdėtas: 2011-01-14
  • Galioja: iki 2011-06-01


 


Prekyba, paslaugos