Reklama
Paieška

Parduodu kalnines puseles, piramidines, smaragdines, gyvatvorines tujas, sliauziancius kadagius, zeldinimas, vejos irengim

Skelbimo nr. 19899, įdėtas: 2011-01-13 · Perskaitė: 1288

Skelbimas nebegalioja.

Parduodu ivairias karpomas ir nekarpomas tujas, smaragdas, piramidines, gyvatvorines tujos, kalnines pusaites, ivairius kadagius, zvynuotasis kadagys, koloninis kadagys, kalninis kadagys “Blue Arrow”, “Skyrocket”, sliauzintis pagal zeme kadagys “Lime Glow” ir kiti.
Sodinu pasirinktos augalu rusies gyvatvores, karpau ir formuoju jau suaugusias gyvatvorines tujas, vaismedziu genejimas, ju sodinimas, parinkimas.
Parduodu ivairius dekoratyvinius augalus pagal uzsakymus, konsulacijos.

Kontaktai
www.tujenis.com
tel:

***

Skelbimas nebegalioja.
Skelbimo galiojimas yra pasibaigęs, prašome jį ignoruoti. Naujus skelbimus galite rasti atitinkamoje kategorijoje arba pasinaudodami paieška.



Kiti skelbimai:
agurkaiAgurkai internetu
Patikrintos ir Lietuvos klimato sąlygomis išbandytos kokybiškų veislių agurkų sėklos. Sau tinkamas sėklų rūšis ras ir sodininkas mėgėjas ir profesionalas! Paprikų sėklų asortimentą sudaro:
geliuGėlių pristatymas į namus Kaune
Greitas puokščių, dovanų, gėlių pristatymas į namus visoje Lietuvoje. Nustebinkite draugus ir artimuosius malonia staigmena, kad ir kur bebūtumėte!  Pasirinkite patogiausią užsakymo

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.


  • Skelbimas įdėtas: 2011-01-13
  • Galioja: iki 2011-06-01


Kiti skelbimai: Augalai
Į pradžią
 


Prekyba, paslaugos