Reklama
Paieška

Bendradarbystės erdvė REDAKCIJA

Skelbimo nr. 61463, įdėtas: 2023-12-12 · Perskaitė: 42

Bendradarbystės erdvė REDAKCIJA – co-working darbo vietos, atskiri ofisai, skambučių kambariai, susitikimų kabinetai, laisvalaikio ir sporto zonos, draugiška ir laiko patikrinta bendruomenė.

Tai jauki vieta kūrybiškam bei produktyviam darbui vienam žmogui arba įmonei, kadangi mūsų erdvės padalintos į atskirus darbo stalus bei personalinius kabinetus.

Mūsų erdvėje jau darbuojasi skirtingų specialybių profesionalai: programuotojai, dizaineriai, teisininkai, architektai, socialinių tinklų ekspertai, marketingo specialistai ir kiti.

Jei turite neatidėliotiną skambutį ar online pokalbį, be problemų galite naudotis specialiai įrengtais skambučių kambariais arba callboot’ais.

Mūsų bendruomenės nariai gali rezervuotis Meeting room’us – susitikimams su klientais bei partneriais, susirinkimams ar net specializuotiems mokymams bei konferencijoms.

Visų patogumui įrengta didžiulė virtuvė-valgomasis, kur galite pasimėgauti puodeliu kvapnios kavos, papietauti ar pabendrauti su kolegomis.

Laisvalaikio ir sporto erdvės puikus būdas atsipalaiduoti nuo darbo ritmo ir bent trumpam pakeisti aplinką.

Pagrindinis REDAKCIJA veiklos principas – bendruomenės kūrimas. Dėl šios priežasties mes orientuojamės į ilgalaikį REDAKCIJOS ir BENDRUOMENĖS santykį.

Šiuo metu visus kviečiame užsukti į REDAKCIJA Laisvė, kuri įsikūrusi pačiame Kauno centre, Laisvės alėjoje, šalia legendinio fontano. O nuo 2024 m. vasario mėn. visus kviesime apsilankyti REDAKCIJA Akropolis, kuri įsikurs PC Akropolis Verslo centre.

www.redakcijacoworking.lt



Kiti skelbimai:
 Išsinuomosime kilnuojama kebabinę arba autobusiuka su šaldimo įranga
Išsinuomosime kilnuojama kebabinę arba autobusiuka su šaldimo įranga prekiauti mėsos gaminiais. Galima siūlyti ir išperkamaja nuoma. Siūlyti įvairius varijantus. Dirbs
pirtisPirtis - POBUVIŲ SALĖ
Vestuvėms, pobuviams, gimtadieniams ir bet kokiom progom - puikios patalpos Klaipėdoje. puiki salė, miegamos vietos(20), šokiu aikštelė, muzikos ir šviesos aparatūra, privati
 Kebabinės nuoma
Nuomojame kebabinę su visa įranga prekybos centro
pirtelePirtelė - LAIVAS (prie vandens) 300Lt
Pirtelė - LAIVAS (prie vandens) 12 žmonių, para 300Lt Kauno r. Pažėrų k. 20km.nuo
 mobilios pirties nuoma
Mes nuomuojam transportuojamą pirtį. Taigi jeigu norite pailsėti prie ežero ir pašilti pirtyje, bet neturite tokios vietos mes jums padėsime atveždami pirtį kur jūs

Kiti skelbimai...

Kontaktai

Autorius: Bendradarbystės erdvė REDAKCIJA
Miestas: Kaunas
Telefonas: +370 699 12226
Svetainė: www.redakcijacoworking.lt



  • Skelbimas įdėtas: 2023-12-12
  • Galioja: neribotai


Kiti skelbimai: Patalpos
Į pradžią
 


Prekyba, paslaugos