Reklama
Paieška

Atvesk PAS MUS - STILINGAS BUS

Skelbimo nr. 55355, įdėtas: 2011-06-02 · Perskaitė: 738

Skelbimas nebegalioja.

Esame UAB Pet Style, aukščiausio lygio, bet vidutinių kainų šunų kosmetikos bei žaislų distributoriai. Šią produkciją parduodame ir savo salone Vilniuje bei mūsų partnerių pagalba kituose Lietuvos miestuose.
Atstovaujame tokias šunų kosmetikos kompanijas, kaip Iv San Bernard ( Italija) ir Plush Puppy ( Australija) bei žaislų gamintojus šunims ir katėms Pet Stages (JAV).
Plush Puppy kosmetikos pagalba pasiekiami stulbinantys rezultatai, ruošiant augintinius parodai. Mes galime pasiūlyti platų asortimentą produkcijos, įvairių, kremų, pudros, šampūnų, aliejų, kurie net vidutiniško plauko šunelį gali padaryti čempionu ar prizininku.
Iv San Bernard kosmetika skirta kas savaitinei šunų ir kačių priežiūrai. Atsižvelgdami į tai, kad gyvūnai yra ilgaplaukiai, trumpaplaukiai, su poplaukiu ir be jo, bekailiai bei vidutinio kailio ilgio, šios produkcijos gamintojai sukūrė kiekvienai atskirai šunų grupei atskirus šampūnus, balzamus, kaukes, šukavimo skysčius, pudras, aliejus ir kitas priemones, kurios yra būtinos, norint kailį ir odą išlaikyti sveikus. Taip pat prekiaujame šios kompanijos šlapiu ėdalu CHE BUENO. CHE BUONO maiste nėra dirbtinių skonio ir kvapo stipriklių, kaulų miltų ar sojos baltymų. Subalansuotas vitaminų ir mineralų kiekis užtikriną puikią gyvūno savijautą kiekvieną dieną. Itin šviežių ingredientų dėka maistas yra iki % maistingesnis. Natūralių medžiagų ir šviežios mėsos skonis užtikrina tolygią ir sveiką mitybą net išrankiausiems šunims.
Kompnijos Pet Stages žaislai yra įvairaus dydžio ir labai žaismingų spalvų. Jie yra tvirti, ,protingi, netoksiški, nekenksmingi gyvūnų sveikatai. Ne vienas jų yra pelnęs geriausio metų žaislo apdovanojimą. Mūsų asortimente rasite žaislų šunims ir katėms. Neseniai Pet Stages gamintojai rinkai pristatė naują žaislų liniją katėms, skirtą žaisti naktį.
Mus rasite adresu: Visų Šventųjų g. -, Vilniuje
Telefonas pasiteiravimui: + ;



Kiti skelbimai:
atsakingasAtsakingas žaliųjų atliekų tvarkymas ir utilizavimas
Miško traukimas, miško kirtimas, žolės pjovimas, piktžolių naikinimas, kelmų apdorojimas, medienos išvežimas, miško atkūrimas, medžių apsauga nuo žvėrių, žaliųjų atliekų išvežimas, nupjautos
drambliai8 DRAMBLIAI
8 DRAMBLIAI veterinarijos klinikos Vilniuje: Antakalnyje, Pilaitėje ir Naujamiestyje. Profesionalūs įvairių specializacijų veterinarijos gydytojai teikia aukštos kokybės veterinarijos paslaugas
galimaGalima saugi paskola
Kreipkitės į paskolą iš šios patikimos įmonės su 3% palūkanų norma nuo 2000 iki 1 milijono eurų. Kreipkitės dabar per „Whatsapp“ telefonu +14422457595 arba el. Paštu magleauxloanfirm@gmail.com.
vainikaiVainikai
Gėlių pristatymas į namus - gėlės, dovanos, puokštės. Leiskite mums Jūsų artimuosius nustebinti! Nemokamas gėlių pristatymas į namus Kaune. Gėlės, puokštės ir dovanos pristatomos visoje
 Puokštės
Gėlių pristatymas į namus - gėlės, dovanos, puokštės. Leiskite mums Jūsų artimuosius nustebinti! Nemokamas gėlių pristatymas į namus Kaune. Gėlės, puokštės ir dovanos pristatomos visoje
juodzemis860998844. JUODŽEMIS VILNIUJE. KAINA 40 LT/M3
860998844. JUODŽEMIS VILNIUJE. KAINA 40

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.


  • Skelbimas įdėtas: 2011-06-02
  • Galioja: iki 2011-08-31


Kiti skelbimai: Paslaugos
Į pradžią
 


Prekyba, paslaugos